Post

W poniedziałek po raz ostatni w tym sezonie upiekliśmy pizzę , teraz wracamy do stałego menu a la carte i oczywiście z  nowymi propozycjami tygodniowymi.

Z uwagi na wyjątkowy czas,  zdecydowałem,  że podczas  kolejnych tygodni postaram się wprowadzić więcej dań na bazie ryb i warzyw.   

Między innymi  tym tygodniu polecam gorąco  makaron  Carettiera z tuńczykiem lub  Sałatke Nicejską z filetem z makreli.

Warto się również skusić na klasyczną jarzynową we włoskim stylu ( Minestrone )   i Gnocchi , które zaserwuję Państwu w towarzystwie fondue serowej z Gorgonzolą

Na deser polecam Mus czekoladowy z wykorzystaniem najwyższej jakości czekolady i Semifreddo pistacjowe w lekko słonej nucie.

Zapraszam serdecznie do Murzasichla, na dobry obiad czy kolacje. PG

Jedna odpowiedź do “Post”

  1. Świetny artykuł. Byłem bardzo zadowolony, że znalazłem ten wpis. Wielu autorom wydaje się, że mają odpowiednią wiedzę na poruszany przez siebie temat, ale często tak nie jest. Stąd też moje pozytywne zaskoczenie. Po prostu super artykuł. Będę rekomendował to miejsce i regularnie odwiedzał, by przejrzeć nowe artykuły.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *