Śnieg się powoli topi, słońce coraz wyżej sięga zenitu , no co tu dużo mówić – wiosna się zbliża;-). Sezon zimowy powoli zamykamy również i MY w Lechalet i teraz czas rozpocząć NOWY z wiosennymi intrygującymi produktami.
Powoli nadchodzi Wielkanoc więc jak co roku jagnięcina znów wróci i będzie królową stołu. Teraz szukamy jej specjalnie dla WAS, bo chcemy tej prawdziwej i dobrej (podhalańskiej), a nie mrożoną z importu z Nowej Zelandii.Oprócz jagnięciny również trochę nowości będzie z wołowiną. Spróbujemy ją podać ze słynnym serem Blu 61, to na pewno będzie coś ;-).
Dziekujemy wszystkich którzy nas odwiedzili zimą i zachęcamy do odwiedzenia nas również na wiosnę, bo góry o tej porze są najpiękniejsze , po za tym te krokusy…..Wtorek i Środa standardowo zamykamy i wracamy już we Czwartek. Niebawem kilka niespodzianek więc ciekawskich zapraszamy. Do zobaczenia