Halloween Pizza Week

Przed nami długi weekend listopadowy, w którym rozpalamy piec i  będziemy dla Państwa serwować pizzę. W tym tygodniu nie mogłem nie zaproponować czegoś z dynią, więc i w propozycjach pojawiła się pizza Mantovana z kremem dyniowym.

Z ciekawych propozycji polecam również pizze Gorce z rydzami i włoskim boczkiem a dla fanów ostrych smaków Pizze Diavole z ostrym salami i peperoncino z naszego ogródka.

Do  pizzy gorąco polecam  bąbelki a konkretnie  tradycyjne prosecco na osadzie od Malibrana lub półwytrawne Lambrusco Grasparossa od Fattoria Moretto.

Przypominam również , że nadal mamy w ofercie świetne piwo w stylu Pumpkin Ale od Baladina – idealnie będzie pasować do pizzy z dynią

Co do deseru to przygotowaliśmy Panne Cotte, Tiramisu, Semifreddo i Affogato ( z kawą , czekoladą lub gorącym bombardino)

Zapraszam serdecznie, będziemy otwarci z pizzą codziennie aż do 1 listopada.

Pozdrawiam Chef

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *