Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cheflab/domains/chef-lab.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Jesienne Propozycje temat nr 1. prawdziwki z Borgotaro - CHEF LAB

Jesienne Propozycje temat nr 1. prawdziwki z Borgotaro

GRZYBY, GRZYBY I JESZCZE RAZ GRZYBY

Przedstawiam Państwu nowe propozycje jesienne gdzie tematem głównym są prawdziwki. Jak co roku i tym razem wyruszyłem do Borgotaro w poszukiwaniu najlepszych grzybów jakie znam.

To tutaj właśnie wsród lasów kasztanowych rosną najlesze  znane mi  prawdziwki,  które jako jedyne posiadają ten wyjatkowy mocny smak i zapach.
We wszystkich daniach menu zostały wykorzystane te wyjatkowe grzyby ,które zaliczają się do rodziny Boletus Edulis Testa Nera Borgotaro IGT  czyli Borowika Szlachetnego, Czarne Kapelusze z certyfikatem pochodzenia.

 Menu które przedstawiam jest w 100  %  tradycyjne i wiele z poniżej wymienionych dań jest tym co byśmy
dostali w małej trattorii ( bo tylko takie są ) w Borgotaro.

talerz dla dwóch osób  z szynką parmeńską dojrzewaną 24 miesiące,borowikami  i grzybkami lasu w oliwie

krucha sałata z parmezanem górskim i grzybkami lasu w oliwie

grzybowe risotto  z  borowikami  z  borgotaro     aromatyzowane  truflą

pappardelle “ serce parmy ” z borowikami,  szynką parmeńską,
sosem pomidorowym i parmezanem w kawałkach

polędwica wołowa z pieca drzewnego  podana  w kremie borowikowym

 Życzę Smacznego Chef de Cuisine Graffi P.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *