Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cheflab/domains/chef-lab.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Skrei - CHEF LAB

Skrei

Zgodnie z obietnicą w tym tygodniu w propozycji pojawi się ryba…. i to nie byle jaka ,  bo szlachetny SKREI.

Ta ryba  wędrowna  , która przemierza ponad 500 km , żeby dotrzeć do ciepłych wód wybrzeży Norwegii, teraz właśnie jest dostępna i  nie mogłem Państwu jej nie zaproponować.

Warto podkreślić ze Skrei to wyjątkowa smaczna ryba o bardzo wysokich walorach odżywczych.

Poławiana od stycznia do kwietnia , w sposób zrównoważony i przestrzegając zasad jakościowych , jest rybą którą cieszy się ogromną popularnością wśród  najlepszych restauracjach na świecie.

Skrei sam w sobie ma bardzo smaczne  i bogate w smaku mięso,  które po ugotowaniu staje się śnieżnobiałe , jędrne i bardzo delikatne

Moja propozycja Skreia będzie delikatnie duszona w własnym wywarze rybnym podana w towarzystwie warzyw w stylu ratatuille. Oprócz dania głównego będzie również wersja z makaronem gdzie jako sos rybny zostaną właśnie wykorzystane wszystkie części tej ryby.

Na deser wraca Tiramisu i uwielbiana przez was Zuppa Inglese , nie zabraknie też Semifredda Pistacjowego 😊

Zapraszam serdecznie, pozdrawiam PG

Jedna odpowiedź do “Skrei”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *