Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cheflab/domains/chef-lab.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Gęsina na św. Marcina – Zakopane - CHEF LAB

Gęsina na św. Marcina – Zakopane

menu weekend listopad

I tego roku w związku z już znanym w całej Polsce ruchu Slow Food w Lechalet na świętego Marcina będziemy podawać gęs. Uważam że gęsina to takie mięso które nadaje się jedynie na długie wielogodzinne duszenia więc z tego powodu zdecydowaliśmy się  własnie że ją tak zrobimy. Coś jak gulasz czyli Ragu z gęsiny gotowane 10 godzin będzie właśnie dośtępne w naszej restauracji z bardzo dobrym makaronem Bucatini. Postanowiłem do tego dania dobrać również genialne Nebbiolo od Ghiomo które myśle że będzie ładnie współgrywać swoją taniną z dość mocnym akcentem gęsiny.

Jeśli ktoś nie lubi gęsiny oczywisćie przygotowaliśmy rownież inne propozycje jak tortelli z dynią czy cielęcine z truflą. Zapraszamy . Chef PG

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *